Ad Valvas 01 oktober 2019

Win een vaste column in Ad Valvas

Wil je naam maken als columnist? Op de populairste pagina in ons magazine? Ad Valvas zoekt een opvolger voor Sanne Pieters, die in december haar allerlaatste column in ons magazine schrijft.

Kun je bondig, pittig en met humor schrijven over jouw studentenleven? Of kun je raak commentaar leveren op alles wat je op de VU ziet gebeuren? En ben je student aan de VU? Mail je proefcolumn in maximaal 300 woorden vóór 1 november 2019 naar de redactie.

Als columnist schrijf je elke twee weken een column voor Ad Valvas magazine, en we publiceren je column ook op onze website. Je krijgt daarvoor een fijne vergoeding.

Marieke Schilp
BEELD: Andy Blackledge/FlickrCC

{ Lees de 3  reacties }

Door J. de W. op 02 oktober 2019

Worden de columns van Sanne Pieters als bundel uitgegeven bij VU University Press? Ik heb de columns altijd met veel plezier gelezen.

Door Megiel Kerkhoven op 14 oktober 2019

Een goed idee van J. de W. Ik ga Sanne's columns missen!

Door Vensaj Ramasanti op 15 oktober 2019

Helemaal eens met J. de W. en Megiel Kerkhoven!