Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Campus 04 februari 2014

VU-studente wint collegeld terug met Facebooken

De 20-jarige geneeskundestudent Isabelle van der Meulen heeft haar collegegeld teruggewonnen met een Facebookactie van supermarkt Spar. Ze is van plan het geld uit te geven aan een vakantie in Barcelona, het afbetalen van een schuld, haar studie en aan sushi.

“Nu kan ik mooi tegen mijn moeder zeggen dat het wel degelijk goed is dat ik op Facebook zit”, was haar commentaar.

Typische moeder

Het enige wat ze ervoor heeft gedaan, is de Facebookpagina CampusLife van Spar University en Hema liken en sharen. Zij en veertien andere actief Facebookende studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn daarop uitgenodigd om naar hun Sparvestiging te komen en te horen of ze gewonnen hadden.

"Mijn moeder is een typische moeder", aldus Van der Meulen. "Ze heeft liever dat ik in de bibliotheek zit te studeren dan dat ik op Facebook zit. Dit bewijst dat Facebooken ook nuttig is."

Tablet gewonnen 

Op de VU-campus waren vijf studenten uitgenodigd. Van hen won student biomedische wetenschappen Wesley van den Busken (19) een tablet. “Ook leuk”, aldus Van den Busken.

Peter Breedveld
BEELD: Peter Breedveld

hits 21

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.