NIEUWS

Omslag Charlie Dark, Gaby den Held
Omslag van de roman Charlie Dark
Cultuur 16 oktober 2019

VU-medewerker publiceert derde roman: Charlie Dark

reacties 2

Gaby den Held, medewerker Interne Communicatie, schrijft over een liefde tussen Angel Floris en Charlie Dark. Zijn nieuwe roman speelt zich af in de kroegen, straten en parken van Amsterdam en Parijs.

Angel Floris denkt in Charlie Dark zijn jeugdvriend te herkennen en wordt radeloos verliefd. Maar is die Charlie wel de echte Charlie Dark? Wie van het sprookjesachtig proza van Den Held houdt, komt daarachter.

Gay fictie

De achterflap meldt overigens dat de auteur ‘zich wars van genres toont. Is het een sprookje, een liefdesroman, magisch realisme of surrealisme? Coming-of-age misschien?’ Wat het ook mag zijn, Charlie Dark valt sowieso onder de regenboogparaplu van gay fictie. De roman is verschenen bij uitgeverij IJzer

Voormalig blogger

In het studiejaar 2014/2015 blogde Gaby den Held voor Ad Valvas.

Win Castermans
BEELD: Sander & Sandor

{ Lees de 2  reacties }

hits 266
Door Rick Vermunt op 17 oktober 2019

Gefeliciteerd, Gaby. Een dezer maanden komt mijn derde roman uit. Te weten Bijltijd Wolfnacht Runenkracht, bij uitgeverij Zilverbron.

Door Peter de Visser op 19 oktober 2019

Ben al fan sinds Maan.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.