NIEUWS

Campus 28 mei 2014

VU maakt zich op voor het Summer Break Festival

Je zou het niet zeggen met die slagregens en die gure wind en die loodgrijze lucht en al die chagrijnige koppen, maar de zomervakantie staat voor de deur! En voor we op zomervakantie gaan, gaan we natuurlijk eerst dansen op sounds en food eten en net doen alsof de VU-campus een groot tropisch strand is op het tweede VU Summerbreak Festival, op maandag 16 juni.

Halal food

Het eerste Summer Break Festival, vorig jaar dus, was een groot succes, en ook nu belooft het weer een mooi feest te worden. Met singer-songwriter Lucas Hamming en Bamned! en Shermanology.

Kaarten kosten maar vijf euro in de voorverkoop (7,50 op het festival zelf) en dat is inclusief halal food, verzorgd door de foodtrucks van The Food Line Up. Ze zijn hier te bestellen. Hier is de Facebook-pagina en hier zijn de Kamervragen van de PVV vanwege dat halalle food (nah, grapje).

Peter Breedveld

hits 6

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.