Ad Valvas 15 juli 2015

Verplichte intimiteiten tijdens college

Tijdens practica oefenen studenten geneeskunde op elkaar. Dus soms moeten de kleren uit. Derdejaars geneeskunde Faye Trossel (21): “Je doet natuurlijk geen kanten string aan, maar een neutrale hipster.” En de docent adviseerde om ’s ochtends eerst te douchen.

Ervaringen

Advalvas vroeg studenten geneeskunde en ook tandheelkunde naar hun ervaringen. Lees het hele verhaal ‘Verplicht intiem’ in pdf.

Dit verhaal is een van de artikelen uit de blootspecial van Advalvas die we deze week online publiceren. Het nummer is namelijk gecensureerd door Issuu, het digitale platform waarop ons magazine normaal gesproken online te lezen is.

Floor Bal
BEELD: Studio VU/Yvonne Compier