Andere universiteiten 15 oktober 2018

UvA-studenten gaan puppy's knuffelen tegen stress

In de bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam mogen studenten de komende tentamenweek knuffelen met puppy’s. Dat helpt tegen stress, is de gedachte.

Het idee komt overwaaien uit het hondenminnende Verenigd Koninkrijk, vertelt een medewerker van de universiteitsbibliotheek aan Folia, het niewsmedium van de UvA. De puppy-room is iets eenmaligs. “We hebben ook weleens yogalessen verzorgd. Zo proberen we af en toe iets leuks te verzinnen.”

De puppy-room is op 22 en 23 oktober twee uur geopend voor UvA-studenten. Telkens tien studenten, die zich tevoren moeten aanmelden, mogen een kwartier lang met de hondjes spelen.

HOP/HC
BEELD: Nathaniel Bowman via Unsplash

{ Lees de 1  reacties }

Door Ahmed Daniyal Shahid op 16 oktober 2018

This is an amazing steo and would help students take their minds of the stress of study and I really appreciate this act of UvA.