NIEUWS

Campus 11 juni 2013

Summer Break Festival breekt los - as we blog

De beloofde shisha - neen, CDA'ertjes, dat is geen geestverruimend middel, maar gewoon een waterpijp - konden we niet zo snel vinden, maar het Summer Break Festival zindert nu al - en het is nog maar net begonnen. 

Het bier vloeit rijkelijk, de geur van schroeiend vlees vult de neusgaten en een algehele lome vrolijkheid maakt zich meester van het gebied rond campuscafé The Basket.

Alle kaarten uitverkocht

Het feest is georganiseerd door Dialoog@VU in samenwerking met de VU, tal van studieverenigingen en The Basket en tot laat in de avond kan er worden gedanst, gegeten en gedronken. De kaartjes voor de barbecue waren al heel snel alle zevenhonderd uitverkocht en dat mag toch knap genoemd worden, op een campus waar de studenten zich notoir moeilijk laten mobiliseren.

Laat dat niemand weerhouden naar de campus te komen, want behalve de barbecue is alles vrij toegankelijk voor iedereen met een goed gemoed.

Eerste indrukken

"Let the wine flow red and the music play loud", had ik bijna Walder Frey geciteerd, als ik me niet meteen weer herinnerde hoe dát feest afliep.

Laat u lekker maken door wat eerste indrukken:

 

Peter Breedveld
BEELD: Peter Breedveld

hits 1

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.