Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

AD VALVAS 26 april 2016

Studerende moeders en een idealistische kok

Een zieke juf, studeren in de avonduren en niet eens wat extra tijd om je studie af te maken. Studeren met een kind is nog niet zo makkelijk, blijkt uit het verhaal van twee studerende moeders in de nieuwe Advalvas. Maar het zal toch niet alleen maar moeilijk zijn, want de vrouwen kijken wel heel blij op de foto’s.

Ook in dit blad de mening van de nieuwe hoogleraar religiegeschiedenis Fred van Lieburg: theologie hoort niet op de universiteit thuis. ‘Om op wetenschappelijk niveau te spreken over goed en kwaad en te begrijpen wat religie met mensen doet, heb je alle soorten specialisten nodig. Niet alleen theologen.’

Kokkerellen in De Verrekijker

En wat gebeurt er toch in De Verrekijker? Student-reporter Roos van Lankhorst ging kijken en ontdekte gratis kleding, een kok en eigenlijk maar weinig rare hippies.

Ook in het blad: columnist Sinan Çankaya die via de intercom ruziet met de bezorger van zijn Thaise maaltijd, hoogleraar evolutiepsychologie Mark van Vugt die zich verwondert over mensen voor wie Johan Cruijff was als een vriend en EOS-voorzitter Haitse Kreek die een hogere bestuursvergoeding wil.

 

Marieke Kolkman
BEELD: Roos Lankhorst

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.