Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

VU 14 december 2017

Studentencorps trakteert ouderen op warm kerstgevoel

Gewelddadige ontgroeningen, bangalijsten, ongeregeldheden in sushitenten; studentenverenigingen zijn de laatste tijd vaker negatief dan positief in het nieuws. Maar er zijn ook verenigingen die de wereld een beetje beter maken! Het Amsterdamsch Studenten Corps en de Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (A.S.C./A.V.S.V.) organiseren komende zaterdag bijvoorbeeld een speciale kerstviering voor ouderen.

Kerstmannen

Het studentencorps wil de ouderen van Amsterdam “een warm kerstgevoel geven”. Daarom worden ze zaterdagmiddag onthaald op een kerstlunch, spelletjes en poëzievoordrachten in de kerstelijk versierde grote zaal van de sociëteit van de vereniging. De gasten mogen ook zelf een gedicht of verhaal voordragen. Er zullen twee kerstmannen zijn en een kerstboom met daaronder cadeaus.

“Het lijkt ons ontzettend leuk om op deze manier aan de maatschappij blijk te geven van onze betrokkenheid bij de stad” aldus Hannah Lim van A.S.C./A.V.S.V..

Peter Breedveld

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.