Onderwijs 19 maart 2020

Studenten doen tentamen op afstand

Als alles goed gaat worden volgende week de eerste tentamens aan de VU op afstand gemaakt. Want coronacrisis of niet, het onderwijs moet zo veel mogelijk doorgaan.

Morgen wordt het systeem technisch getest: gaat het goed met inloggen? kom je bij het juiste tentamen terecht? “Het systeem kan honderd studenten tegelijk aan”, vertelt woordvoerder Niels Stet. De studenten die de eerste afstandstentamens zullen maken, krijgen daar binnenkort bericht over.

Welmoed Visser
BEELD: Shane Adams via Flickr