Campus 23 oktober 2012

Student beleeft nachtmerrie in VU-lift

Nee maar, als dat Mehmet Akkoç niet is, voorzitter van studentenvereniging Anatolia, starring in een film van Ronald Giphart!

Akkoç speelt in ‘Boelelaan’, op scenario van Giphart, die vorig collegejaar Schrijver op Locatie was, en geregisseerd door Peter Wollring, de egoïstische en arrogante student Mehmet, die in de VU-lift geconfronteerd wordt met zijn eigen slechte karma.

Bijna geheel opgenomen in een VU-lift en verder ook met VU-studenten Nikki Schrama, Sterre Benjamins, Nikki Dekker, Floortje van den Elshout, Francis Gallimore, Awisa Shamshiri en docent Nienke Vos.

Enjoy!

Peter Breedveld