Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Wetenschap 18 september 2014

Schrijf een essay, win een prijs

Ook studenten, wetenschappers en alumni van de VU kunnen meedingen naar de Robbert Dijkgraaf essayprijs. Het winnende essay wordt gepubliceerd in Het Parool, New Scientist en Folia Magazine. Bovendien krijgt de winnaar een kunstwerk.

Scepsis

Wat moet je doen? Schrijf een essay van 600 tot 700 woorden over het thema ‘scepsis’ en mail dat uiterlijk vrijdag 31 oktober naar stephanie@folia.nl. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 25 november in de Stadsschouwburg Amsterdam, tijdens het Amsterdamse Gala van de Wetenschap.

Jury

De Robbert Dijkgraaf essayprijs is een initiatief van Het Parool, Folia Magazine en New Scientist. De jury bestaat uit Thomas Vaessens (hoogleraar Nederlandse Letterkunde aan de UvA), Barbara van Beukering (hoofdredacteur Het Parool), Corina de Boer (assistent van Robbert Dijkgraaf) en Jim Jansen (hoofdredacteur Folia Magazine).

Marieke Kolkman
BEELD: Carl Larsson

hits 2

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.