Debat 11 januari 2016

Rector komt weer praten in De Verrekijker

De vorige keer dat de nieuwe VU-rector, Vinod Subramaniam, een bezoekje kwam brengen aan De Verrekijker, het hoofdkwartier van de VU-afdeling van De Nieuwe Universiteit, deed dat meteen stof opwaaien. Subramaniam verklaarde er namelijk dat hij een VU-maatregel, die studenten beperkt in het aantal vakken waar zij zich per periode voor mogen inschrijven, 'ridiculous' vond.

Subramaniam vindt het kennelijk gezellig in De Verrekijker, want aanstaande vrijdag, 15 januari, is hij er weer. Hij wil met vertegenwoordigers van de academische gemeenschap praten over wat er leeft op de campus.

Iedereen is van harte uitgenodigd. De Verrekijker bevindt zich naast de Spar en de bijeenkomst is van 15:30 tot 16:15.

Peter Breedveld