NIEUWS

Zeilster Philipine van Aanholt studeert bedrijfseconomie
Sport 09 augustus 2016

Olympische VU-studenten: 'Hey, jij ook hier?'

Sportfans die alle VU-studenten in Rio willen volgen, krijgen het de komende weken druk. Vooral de halve geneeskundefaculteit is naar de andere kant van de wereld gevlogen om daar te tonen dat ze, naast slim, ook nog eens erg sportief zijn.

Voor judoka Dex Elmont is het inmiddels de derde keer dat hij achter het goud aanjaagt. Grote kans dat hij in het Holland Heineken House medestudent geneeskunde Ilse Paulis tegenkomt, die in de lichte dubbeltwee zit. Ook scheikundestudent Olivia van Rooijen roeit in Rio. Philipine van Aanholt loopt normaal bij de economische faculteit rond, maar wil nu als zeilster een medaille binnen halen.

Succesvol studeren en sporten

Eerder deze week vertelden hockeykeepster Joyce Sombroek, roeier Peter van Schie en roeister Lisa Wörner al hoe je dat succesvol doet: het combineren van een studie met een topsportcarrière.

Floor Bal

hits 4

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.