Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Personeel 05 december 2022 reacties 1

Nomineer jouw favoriete ondersteuner

Welke ondersteuner is onmisbaar op de VU en verdient volgens jou een ode tijdens het Nieuwjaarsgala? 

Of het nou een hoogleraar is die een grote beurs heeft binnengehaald of een docent die de jaarlijkse DocenTalentprijs wint: we zien voornamelijk onderzoekers en onderwijsgevenden langskomen in het nieuws. Een groep die minder aandacht krijgt maar minstens zo belangrijk is, is het ondersteunend personeel. Van je computer die (meestal) moeiteloos opstart tot het salaris dat je maandelijks op je rekening gestort krijgt; de ondersteuners regelen het. Deze stille krachten zijn het kloppend hart van de VU.

Stem vóór 16 december

Om meer waardering voor deze groep te tonen kiest de VU twee ondersteuners van het jaar tijdens het Nieuwjaarsgala op donderdag 26 januari. Met een formulier kun jij je favoriete ondersteuner nomineren. De twee winnaars krijgen tijdens het gala een persoonlijke ode van Vrije Schrijver Gustaaf Peek, die voor zijn loftuiting een halve dag met de ondersteuners zal meelopen. Afgelopen jaar werden HR-medewerker Marike ten Hoorn en logistiekmedewerker Robbert Loots ondersteuners van het jaar. 
Wie worden het dit jaar? Je hebt tot en met donderdag 15 december om jouw meest gewaardeerde ondersteuner mee te laten dingen. (Dat mag ook je favoriete Ad Valvas-redacteur zijn). 

Bryce Benda
BEELD: Jernej Furman via Flickr

{ Lees de 1 reacties}

Door Biodivers op 06 december 2022
Als onze ondersteuners verdienen een prijs. Hun functies brengen geen miljoenen binnen, nee. Meestal cijferen ze zichzelf weg. De schoonmakers, de medewerkers van AVC, de UB, financiën en FCO. Allemaal, van alle diensten. En ze zijn de eersten die worden wegbezuinigd, want overhead van de OBP is altijd (te) duur. Hierbij mijn lofzang op allen die de universiteit overeind houden, want zonder ondersteuners valt het instituut wetenschap letterlijk stil.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.