Popup-Niks-missen-2.png

Campus 27 oktober 2021 reacties 1

Negentig procent VU-studenten is gevaccineerd

Ruim negentig procent van de VU-studenten zegt volledig te zijn gevaccineerd. Dat blijkt uit een enquête die de VU eind september onder haar studenten heeft uitgevoerd.

In totaal hebben 5947 studenten een vragenlijst over vaccinatie -en testbereidheid ingevuld, meldt de VU. Iets minder dan vier procent geeft aan niet geprikt te willen worden en twee procent twijfelt nog.

Verschillende universiteiten hebben onlangs onderzoek gedaan naar de vaccinatiegraad onder studenten. De uitkomsten zijn allemaal vergelijkbaar.

Het college van bestuur is uiteraard blij met het resultaat van de enquête. “Deze hoge vaccinatiegraad geeft ons comfort”, laat voorzitter Mirjam van Praag weten.

Peter Breedveld
BEELD: CDC via Unsplash

{ Lees de 1 reacties}

Door marianne donker op 01 november 2021
Wat een blijmakend bericht. Als docent met een kwestbare partner en methodoloog bij Gezondheidswetenschappen vraag ik me wel af hoe groot de groep non-rsponders was. We hebben toch ruim 26.000 studenten. met hoopvolle groeten , Marianne Donker

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.