Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

campus, exposorium
Campus 18 april 2013

Martina Strusny exposeert tot eind mei

reacties 2

Tot 29 mei exposeert Martina Strusny in het mobiele Exposorium. Strusny's werk is te zien vlakbij de oude expositieruimte op de begane grond van het VU-hoofdgebouw. De oude plek wordt nu verbouwd tot een multifunctioneel plein. Dit jaar nog verhuist het Exposorium weer naar een vaste plek: op de eerste verdieping, in de buurt van de aula.

De tentoonstelling heet 'Op zoek naar het sublieme/Searching the Sublime'. De installaties en objecten van Martina Strusny (1973) verbeelden op een poëtische manier gedachten en observaties van het ‘transparante’. Literatuur is haar grootste inspiratiebron. Komende zomer is Strusny's werk ook te zien op het kunst- en poëziefestival in het Belgische Watou.

Win Castermans
BEELD: Martina Strusny

{ Lees de 2 reacties}

hits 15
Door Essa Ghurair op 26 juli 2020

Borrow money here today at 3% interest rate. My company offers all kinds of financial services at 3% interest rate and our services are 100% guarantee and risk-free. to Apply, contact my company with the amount needed and duration via email: sawda.finance@gmail.com

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.