NIEUWS

Campus 11 december 2012

Kristien Hemmerechts zoekt studentregisseurs

reacties 1

Vusionair Kristien Hemmerechts gaat samen met studenten van de VU een film maken rond het jaarthema ‘Verbeelding’. Althans, dat hoopt ze. Hemmerechts roept studenten van alle faculteiten op om een creatieve bijdrage te leveren aan de film.

Originele eigen visie

Studenten met een goed plan, een originele eigen visie op verbeelding binnen hun faculteit, in hun studie, onderzoek, krijgen een camera te leen en worden gebombardeerd tot student-regisseur.

Tot 14 februari kunnen ze hun zelfgemaakte filmfragmenten aanleveren. Daarna gaat advocaat/filmmaker Gerben Kor (verbonden als onderzoeker aan de rechtenfaculteit) ze monteren tot een film die door Hemmerechts in de boekenweek van 16-24 maart vertoond zal worden. Later komt deze ook online te staan.

Training en voorlichting

Alle student-regisseurs (maximaal twee per faculteit) krijgen op 8 januari een training en voorlichting van Hemmerechts en Kor. Meedoen? Stuur dan vóór kerst een mail met je motivatie, studierichting,  achtergrond en je eigen idee voor ‘verbeelding’ naar Gerben Kor, met als header 'VERBEELDING VAN [JOUW NAAM]'. 

Peter Breedveld

{ Lees de 1  reacties }

hits 2
Door Herma Steenbrink op 27 april 2013

Waar is deze film van Kristien Hemmerechts online te zien?

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.