ISA werft studenten op campus
VU 09 september 2014

ISA werft studenten met ijsjes

ISA, de studentenvereniging voor alle (moslim)studenten, bestaat vijf jaar en telt ruim 400 leden. Door ijsjes uit te delen op de campus, hoopt ISA nog meer studenten te vinden die lid worden van 'de studentenvereniging die zowel haar islamitische als wetenschappelijke identiteit duidelijk en trots uitdraagt', aldus de omschrijving op de ISA-folder.

Win Castermans
BEELD: Anna Jansen

{ Lees de 2  reacties }

Door Sanne op 09 september 2014

De ijsjes waren heerlijk en leuk dat jullie gewoon op iedereen afstapten! Gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum!

Door Omar op 09 september 2014

Maa shaa Allaah, mooi om te zien dat jullie daar stonden! Ik wens jullie veeeeeel succes toe. Voor mij is de VU inmiddels ondenkbaar zonder ISA. Maak er een mooi jaar van!!