Campus 23 juni 2020

Hou je het nog een beetje vol?

Onderzoek naar welbevinden studenten en medewerkers

Lukt het allemaal nog? Met die online tentamens, het thuiswerken, de sociale armoe? Ga je in de richting van depri of leef je juist helemaal op?

Samen met de mediaredacties van 6 universiteiten en 5 hogescholen doen we onderzoek naar het welbevinden van studenten en medewerkers in coronatijd. Vul nu onze enquête in, en vergelijk volgende week al jullie bevindingen met die van je collega's elders in het land.

U-Today (Universiteit Twente) nam het initiatief, en onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy voert het onderzoek uit.

Ga direct naar de enquête