VU 16 december 2014

Gewoon wat een studentje met kerst eet

Crisis: je ouders of geliefde komen met kerst eten en je bedenkt opeens dat je helemaal niet kunt koken. Geen probleem, in het nieuwste nummer staan drie kerstige recepten die door elke kookkluns te maken zijn.

Pakjes en zakjes

De recepten komen van foodblogster Leonie ter Veld van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Zij maakte, ter ere van de verschijning van haar nieuwe boek, een speciale selectie voor Advalvas. Haar blog staat vol met heel simpele recepten die je in geval van nood met behulp van pakjes en zakjes kunt maken.

Floor Bal
BEELD: Leonie ter Velde

{ Lees de 1  reacties }

Door Anonymous op 16 december 2014

Goed om te zien dat in ieder geval het toetje vegetarisch is.