Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Campus 13 augustus 2019

Fiets weg? Haal 'm op bij het Uilenplein

Deze fiets had ik op 9 juli gestald in de kelder van het hoofdgebouw. Leek me een veilig idee, maar niet heus, want vanochtend zag ik dat diezelfde kelder helemaal leeggehaald was.

Het bericht hierover verscheen op 24 juli op VUnet, maar toen was ik al lang en breed op vakantie. Vanochtend las ik het volgende op de kelderdeur: Staat je fiets in deze stalling? Verwijder voor 9 augustus (17.00 uur) je fiets! Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 augustus is deze fietsenstalling dicht in verband met renovatie en uitbreiding. Mis je je fiets na 12 augustus? Meld je bij Servicedesk FCO (hoofdgebouw 0B-01). Fietsen die op de lijst van verwijderde fietsen staan, worden teruggegeven. Eventuele schade wordt niet vergoed.

Bij die servicedesk vertellen ze dat ik mijn fiets kan ophalen op het Uilenplein, achter de medische faculteit. Ik had geluk: mijn sloten zijn nog bruikbaar. Dat is ook te hopen voor de eigenaren van de 35 fietsen die daar nog staan.

Win Castermans
BEELD: Win Castermans

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.