Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

etalage boekhandel Van Rossum
AD VALVAS 11 februari 2016

Feestelijke lancering van romandebuut 'Onheilig'

Ruim tachtig mensen waren erop afgekomen: de boekpresentatie van Onheilig, het romandebuut van onze columnist Roos van Rijswijk. Familie, vrienden, collega's, acteurs van theatergroep Thomas en oud-studiegenoten en -docenten van de VU waren gisteravond in boekhandel Van Rossum. De auteur werd eerst toegesproken door Josje Kraamer, haar redacteur van uitgeverij Querido

Goedkope hotelaanbieding

Vervolgens stelde Joost Baars, oud-collega van boekhandel Van Rossum, enkele vragen aan haar. Hoe kwam je op het idee? ("Een goedkope hotelaanbieding naar onbekend Duits slaapstadje met vier musea"), ooit zat je vast in je verhaal, hoe ben je eruit gekomen? ("Ik bedacht de moeder") en wat ben je nog allemaal van plan ("Ik ben met van alles bezig, maar het is nog één blur"). Daar wilde of kon Van Rijswijk nog geen uitspraak over doen. Daarna droeg zij voor uit eigen werk en toen was het tijd voor de boekverkoop en de borrel. Lees ook het interview met haar in de vorige Advalvas.

Win Castermans
BEELD: Roos van Rijswijk

hits 2

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.