Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

VU 07 januari 2013

Domme fraude met andere kleur balpen

Ook de rechter trapte er niet in. Met een andere kleur balpen schreef een studente van Avans Hogeschool tijdens de inzage van haar tentamen alsnog de goede antwoorden op haar blaadje. Ze werd geschorst, maar dat pikte ze niet.

College van beroep

In de haast schreef de deeltijdstudente ook nog eens dwars door de opmerkingen van de twee docenten heen die haar tentamen hadden nagekeken. Verder leken de toegevoegde antwoorden verdacht veel op de uitleg die de docenten tijdens de inzage gaven.

De student mocht van de examencommissie geen tentamens en hertentamens meer doen in het vierde kwartaal van het vorige studiejaar. Daartegen protesteerde ze eerst bij het college van beroep voor de examens van de hogeschool. Toen ze ongelijk kreeg, besloot ze naar het college van beroep voor het hoger onderwijs (CBHO) te stappen. Maar de rechter gaf haar ongelijk.

HOP/BB

hits 3

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.