Popup-Niks-missen-2.png

VU 22 augustus 2018 reacties 1

De nieuwe lichting

Campus stroomt vol met eerstejaars

De introductiedagen zijn nu dan echt begonnen, met een campusplein én een aula vol nieuwe studenten. De reportages volgen later, nu vast wat foto's om in de sfeer te komen.

De nieuwe internationale en masterstudenten: zo vol hebben we de aula nog nooit gezien

VU-docent Kilian Wawoe waarschuwt voor het 'Free University syndrome': denk niet dat het normaal is dat je hier mag studeren, 99 procent van de wereldbevolking heeft niet dat voorrecht...

Rector Vinod Subramaniam in zijn welkomstwoord: hulp nodig? Vraag erom! Wij helpen graag

Een delegatie van het VU-orkest leidt de introductiedagen in

De organisatie is helemaal in de wolken

Markt

Hè, gelukkig, we misten de wildgeparkeerde fietsen al

Ehm... wat zou hier het plan van zijn?

BEELD: Marieke Kolkman/Marieke Schilp/Welmoed Visser

{ Lees de 1 reacties}