Popup-Niks-missen-2.png

VU 28 februari 2020

Coronavirus: volg de updates van de VU

De VU volgt de adviezen van het RIVM en houdt deze samen met andere Nederlandse universiteiten nauwlettend in de gaten. Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht over het coronavirus.

Kan ik nog veilig naar de VU?

Mochten zich ontwikkelingen voordoen die gevolgen (kunnen) hebben voor je werk, studie of bezoek aan de Vrije Universiteit, dan volgt de VU deze op de voet en vind je de updates op vu.nl/coronavirus.