Bugra Gedik
Cultuur 10 mei 2017

Bugra Gedik wint Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Bugra Gedik heeft zowel de publieks- als de juryprijs gewonnen van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Gedik wint behalve de eer een reis voor twee personen naar het Edinburgh Fringe Festival. Het voornaamste doel van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival is om aanstormend talent een opstap te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld. Eerdere edities zijn onder meer gewonnen door De Partizanen, Kasper van der Laan, Tim Fransen en Pieter Derks. Deze 24ste editie vond plaats op 8 mei in het DeLaMar Theater.

Win Castermans