Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Campus 14 juni 2017

Bijna klaar: vlonder aan de Buitenveldertse gracht

reacties 1

Nog even en je kunt lekker in de zon genieten van het kruispunt-waar-altijd-wat-gebeurt. Vandaag legt de aannemer de vlonder in de Buitenveldertsegracht op z’n plek.

De vlonder is het sluitstuk van de nieuwe look langs de oostkant van de VU. De gracht is aangelegd om het waterpeil op de Zuidas niet te veel te laten opstuwen door alle nieuwbouw, die niet alleen de lucht maar ook de grond in gaat. Met de vlonder wordt de gracht ook nog een stukje water om van te genieten tijdens een pauze.

Weekje

Maar heb nog even geduld, het is nog niet af. “Morgen gaan we afwerken en dan willen ze nog iets met een hekje, dus het zal wel volgende week worden voordat jullie erop kunnen”, zegt een van de werklui die de vlonder op z’n plek leggen.

Marieke Kolkman
BEELD: MK

{ Lees de 1 reacties}

hits 18
Door Marie de Jonge op 16 oktober 2019

Ik vind de look van de nieuwe vlonders ook echt heel mooi. Het straalt veel gezelligheid uit en trekt daarnaast veel mensen aan. Ik zou zelf overigens ook graag een terras van vlonders willen hebben in mijn tuin. Wellicht een project voor volgend jaar! https://www.venemawaterwerken.nl/styles/vlonder-groningen

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.