Popup-Niks-missen-2.png

Nour Khamis

16 mei 2023
Naast de maandelijkse kledingruil heeft de SRVU studentenbond nu ook een boekenruil in het Studentendok.
20 april 2023
Bij de bekendmaking van de winnaars van de studentenraadsverkiezingen is per abuis één faculteitszetel aan de verkeerde persoon toegewezen, meldt een bron die anoniem wil blijven
20 april 2023
Het college van bestuur heeft aangekondigd dat de Vrije Universiteit geen onderzoekssamenwerkingen meer aan zal gaan met fossiele bedrijven, tenzij ze zich inzetten voor de energ
28 maart 2023
Zodra er iets op de VU gebeurt, zijn de medewerkers van de Studentenbalie vaak al op de hoogte.
09 februari 2023
Het samenwerkingsverband Sapiens, dat zou bijdragen aan een duurzame toekomst, is verleden tijd, zo meldt de VU.
06 februari 2023
Wanneer eerstejaars Artificial Intelligence-student Faritzky Prabaswara opdaagt om zijn verhaal te vertellen, heeft hij een lichte verkleuring op zijn gezicht.
19 januari 2023
‘Kom niet als je op 1 augustus nog geen woning hebt’, waarschuwde de VU. Student Leo Yilmazer – inmiddels gestopt en terug naar Turkije omdat hen geen woning kon vinden – vindt dat de universiteit transparanter moet zijn over de woningnood.
13 december 2022
De VU wil met het concept Art of Engagement de werksfeer verbeteren. Volgens kwartiermaker Rolien Walinga gaat dat lukken als iedereen beter en bewuster gaat communiceren.
11 november 2022
Universitair hoofddocent Petra Verdonk alsook een VU-student begaven zich afgelopen weekend onder de enkele honderden activisten die privéjets blokkeerden. Wat zijn voor hen de consequenties van de protestactie, bedoeld om het aantal vluchten en de vervuiling van Schiphol aanzienlijk te verminderen?
15 juli 2022
Eén bèta-student van de VU zegt dat ze tijdens haar tentamens werd benadeeld door de antispieksoftware Proctorio. De software zou haar minder goed herkennen omdat ze zwart is. Na meerdere stappen te hebben ondernomen, dient ze nu een klacht in bij het College voor de Rechten van de Mens.