Popup-Niks-missen-2.png

Nour Khamis

09 december 2021
We hebben er een nieuwe toko bij waar studenten betaalbare en duurzame kleding kunnen kopen. Afgelopen maandag is de studentenbond SRVU een maandelijkse 'Student Clothing Exchange' gestart in het Studentendok.
01 december 2021
LONGREAD - Wat gaat de VU doen om ervoor te zorgen dat besmette studenten niet meer naar de campus komen? VU-woordvoerder Frauke van Goethem legt de verantwoordelijkheid vooral bij de studenten zelf: ‘Het is en blijft onverantwoord om met corona de deur uit te gaan.'
30 november 2021
Er zijn meerdere psychologiestudenten naar VU-werkgroepen gegaan, hoewel ze wisten of vermoedden dat ze besmet waren met corona, meldt
26 november 2021
Speciaal op Black Friday protesteerden vandaag drie vertegenwoordigers van Studentenvakbond SRVU op het campusplein tegen eindeloze bezuinigingen op het hoger onderwijs.
18 november 2021
Een kleine groep VU-studenten komt in opstand tegen de mogelijke komst van een coronapas, waarmee ongevaccineerde studenten en medewerkers zouden worden geweerd.
04 november 2021
LONGREAD - Dinsdag lanceerde de Vrije Universiteit haar Student Wellbeing Point & Panel, of liever gezegd een proeffase voor deze twee initiatieven. Beide zijn bedoeld om hulp en informatie toegankelijker te maken voor studenten.
23 september 2021
De SRVU gaat op de campus protesteren omdat er honderden studenten, vooral internationale, nog geen eigen kamer hebben.
21 september 2021
Studeren in het buitenland kan behoorlijk eenzaam zijn, helemaal als je letterlijk opgesloten zit door de coronamaatregelen in Nederland.
10 augustus 2021
Studenten die studievertraging hebben opgelopen gedurende de coronapandemie hebben recht op een financiële compensatie van 535 euro.
01 juli 2021
Enkele internationale studenten spreken over een systematische scheiding tussen Nederlandse en internationale studenten.