Popup-Niks-missen-2.png

Emma Sprangers

12 mei 2023
“Er gaat geen orgie plaatsvinden of iets dergelijks”, had Neugebauer
26 april 2023
Een snack halen in de Spar, even kolven, blokken in de bieb, racen naar de kinderopvang. Hoe is het om te studeren als je zwanger bent of kinderen hebt?
28 maart 2023
Het aanbieden van gratis menstruatieproducten op de campus is een belangrijke stap in het verminderen van menstruatiearmoede, vindt Green Office-medewerker Karina Gromova.
22 maart 2023
VU bachelorstudenten geneeskunde kunnen in de achtweekse training Mind Studioo meer zelfbewustzijn krijgen, effectief leren communiceren en leren omgaan met stress en emoties.
02 maart 2023
De vereniging voor medische studenten IFMSA-VU organiseert een ‘k*tcakes’ workshop: cupcakes versieren als vulva’s. Maar eerst krijgen de deelnemers een lading gender- en heteronormatieve theorieën voorgeschoteld.
03 februari 2023
Met Pleq kunnen studenten vanuit huis al zien in welke VU-gebouwen ze nog kunnen aanschuiven voor een studiesessie.
31 januari 2023
Afgunstig gefluister achter gesloten deuren: roddelen is meer dan alleen kwaadsprekerij. ‘Het is zelfs nodig om in een groep te kunnen functioneren.’
26 januari 2023
VU-promovendus Teun van den Elzen studeerde politicologie maar gebruikt zijn studie tegenwoordig vooral als materiaal voor zijn stand-up comedy sketches. Deze zaterdag gaat zijn eerste avondvullende show Meer kan ik er niet over zeggen in première in cultuurcentrum Griffioen.
03 januari 2023
Student Shareena Obispo is de komende twee jaar jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken bij de Nationale Jeugdraad. Zij wil beleidstaal begrijpelijker maken.
08 december 2022
Masterstudent geneeskunde Dina Bousbaa en masterstudent rechten Parwana Rezai kregen dinsdagavond 6 december een Echo Award Diversiteit & Inclusi