Popup-Niks-missen-2.png

Emma Sprangers

12 mei 2022
LONGREAD - Splinter de Mooij (20) stopte vorig jaar met voetballen bij Feyenoord om geneeskunde te gaan studeren. Hij blijkt een doorgewinterde teamspeler, ook in de collegebanken.
07 april 2022
LONGREAD - De Oekraïense studenten die VU-docent Kilian Wawoe naar de VU haalde, hebben een permanente verblijfplaats nodig terwijl ze hun studie afronden. Twee van Wawoes psychologiestudenten coördineren nu de zoektocht.
25 maart 2022
LONGREAD - Taisiia Kosenok kon thuis in Kyiv niets anders dan dagenlang op haar bed het oorlogsnieuws volgen. Tot er een brief kwam van haar universiteit, waarin VU-docent Kilian Wawoe Kosenok en haar medestudenten een uitweg naar Nederland bood.
24 maart 2022
Na een proefperiode van vier maanden opende het Student Wellbeing Point & Panel gisteren in het hoofdgebouw zijn spreekwoordelijke deuren.
14 maart 2022
Tweedejaars politicologie Erik Sjoers (19) is burgerraadslid bij de VVD in Dronten. De kans is groot dat hij in de gemeenteraad komt.
09 maart 2022
Rechtenstudent Thirsa van der Meer (21) wil als raadslid van CDA Aalsmeer niet alleen opkomen voor jongeren, maar ook zeker voor eenzame ouderen.
24 februari 2022
Fractievoorzitter en lijsttrekker Lennart de Looze is met zijn 26 jaar het jongste raadslid in Amstelveen.
18 februari 2022
Hoe verbeter je het onderwijs zonder dat je het nóg drukker krijgt als docent.
18 februari 2022
LONGREAD - Geen urenlange visuele trips en diepe reflectiemomenten, maar wat minder zorgen en een langere concentratieboog: zouden kleine doses psychedelica onze studieprestaties echt kunnen verbeteren?
17 februari 2022
Hoe gaat het nu met je, na bijna twee jaar pandemie en vier lockdowns? Voor studenten zou het zelfs een derde lente op hun kamer worden.