Popup-Niks-missen-2.png

Bryce Benda

26 mei 2023
Tripmadam, muurpeper, bieslook, wilde grassen - het dak van het hoofdgebouw staat vol plantensoorten.
24 mei 2023
Maatschappijkritisch meeblèren met Hang Youth, debatteren over klimaatactivisme of dansen bij de silent-disco; het kan allemaal op het Déjà VU-festival op donderdag 15 juni.
23 mei 2023
Een veelbesproken stuk grond in Amstelveen Kronenburg, nabij Uilenstede, heeft na tien jaar eindelijk weer bewoners: een groepje krakers, onder wie een VU-student. 
10 mei 2023
Auteur Francien Regelink, die viral ging op TikTok, deelt tegen betaling tips over hoe je met een functiebeperking je studieschuld kunt laten kwijtschelden. DUO moedigt de tips aan, maar vindt het lastig dat ze er geld voor vraagt.
08 mei 2023
Moet je als wetenschapper nog wel publiceren in tijdschriften van uitgeverij MDPI, nu haar grootste blad zijn impactfactor kwijt is? “Maak per tijdschrift de afweging.” 
03 mei 2023
We brengen meer tijd met onze collega’s door dan met onze families, maar wat doe je als een van je collega’s stinkt? ‘Iemand op de verkeerde manier aanspreken kan tot nare situaties leiden.’
01 mei 2023
Pal tegenover de medische faculteit staat het meest industriële gebouw van onze campus: de energiecentrale. Ga mee door deze wereld vol ketels, turbines, buizen, leidingen, knoppen, meters en schermen.
26 april 2023
Door een fout van de verkiezingscommissie dacht Berfin Baran ten onrechte dat ze verkozen was voor de universitaire studentenraad.
21 april 2023
De SRVU is met vijf zetels nog steeds de grootste partij in de universitaire studentenraad, maar ook ChangeVU, De Vrijmoedige Studentenpartij, BAAD en de Liberale Universiteitspa
18 april 2023
Beleidsmedewerker David Oldenhof van de Universiteitsbibliotheek (UB) is omgeven door fijne en gedreven collega’s. “De UB is een heel warme werkplek.”