Popup-Niks-missen-2.png

Bryce Benda

27 januari 2023
Orderbegeleider Perry Overvliet van de Repro zit helemaal op zijn plek op de VU. “Het leuke aan dit werk is dat je met zoveel nationaliteiten te maken hebt.”
26 januari 2023
Chief Impact Officer Davide Iannuzzi besloot een bezoek van Shell’s Energy Transition Campus Amsterdam aan de VU af te zeggen naar aanleiding van een uitgesproken opiniestuk van vier wetenschappers. Nu wil hij een VU-breed debat over dit onderwerp houden.
26 januari 2023
De koffiedames aansturen, broodjes en koffie maken, administratie bijhouden en schoonmaken: koffiecorner LOKL in het NU-gebouw is hét domein van manager Joanna.
24 januari 2023
Met zijn piercings en lange grijze baard is fietscoach Frank Sax een opvallende verschijning, die wel raad weet met verkeerd geparkeerde fietsen en brutale studenten.  
19 januari 2023
Activisme is de enige manier om de planeet te redden. Daar was de meerderheid het afgelopen dinsdag over eens tijdens een debat over klimaatactivisme.
12 januari 2023
Managementteams met een hoge psychologische veiligheid presteren beter dan teams waarin die  veiligheid lager is.
23 december 2022
Beheertechnicus Fred Wolff richtte op de VU een illegale kroeg op, ontmoette er zijn vrouw Désirée en was er als niet-wetenschapper zelfs een keer paranimf. Na 51 jaar zit zijn dienstverband erop.
23 december 2022
De VU heeft afgelopen week per abuis persoonsgegevens van drieduizend mensen naar een verkeerde afzender verstuurd. Het is het tweede datalek in korte tijd.
22 december 2022
Studentenvakbond ASVA heeft een actie opgericht om studenten te helpen bij de aanvraag voor de energietoeslag.
22 december 2022
Al 125 jaar geleden werd er gesport op de VU.