Blogs & columns

De afgelopen week had ik de kans om de documentaire ‘Picture a Scientist’ te kijken.

Als Diversity Office krijgen we nogal eens de volgende reacties te horen: "Niet iedereen is even blij met het diversiteitsbeleid." "Geslacht en kleur mogen geen verschil maken als we iemand aanneme

Na wat eenzame dagen door Adelaide gestruind te hebben, besloot ik de datingapp Bumble BFF te downloaden, en algoritmes los te laten op het lot van mijn wellicht toekomstige vriendschappen.

“Ik wilde in mijn tussenjaar eigenlijk graag reizen, maar dat is niet helemaal gelukt door corona. Maar ik wilde ook graag uit huis, dus daar ben ik het afgelopen jaar mee bezig geweest.

Zelfs als docent heb ik af en toe de gevreesde tentamendroom: je bent op de campus, beseft plots dat je een tentamen hebt, maar je vergat het vak te studeren. En je vindt het lokaal niet.

De laatste tijd vallen de meeste plannen die ik maak in het water omdat een van de partijen een besmettelijke ziekte blijkt te hebben of iemand kent die het coronavirus heeft.

Een Turks liedje begint met de vraag Neler oluyor hayatta? Ofwel: wat gebeurt er in dit leven?

“Ik vind het mooi om mee te doen aan deze rubriek en hoop dat ik mensen positief kan beïnvloeden met mijn woorden. Ik hoop dat er lezers zijn die bij mijn verhaal denken: dat wil ik ook.

Krampachtig houden we vast aan de leefstijl die ons zo bekend voorkomt.

Het academisch jaar staat op het punt te beginnen, maar er zijn nauwelijks studenten op de campus. De coronamaatregelen zijn ingrijpend en daar zijn we de komende tijd nog niet van af.

De laatste maanden van je opleiding zijn altijd chaotisch, denk ik.

Voor de tweede keer willen de organisatoren van protestgroep Viruswaanzin een protest op het Malieveld organiseren.

Popup-Niks-missen-2.png