Popup-Niks-missen-2.png

19 mei 2017

Verbrand, vermoeid, maar vol nieuwe energie

reacties 0

Boston, New York City, Los Angeles, Livermore, San Rafael, Monterey, Muir Woods, San Francisco en Chicago. Welgeteld 15.000 kilometer in twee weken. Verbrand, vermoeid en een jaar ouder kom ik weer aan in Massachusetts. Het klinkt tegenstrijdig, maar ondanks de vermoeidheid geeft deze reis weer een nieuwe dosis energie.

Ik kijk ernaar uit om mijn scriptie snoeihard in te koppen

Misschien komt het wel door het fantastische weer van Venice beach? Of het zien van je vrienden aan de andere kant van de wereld? Of was het dat stuk hardlopen in de ochtend door Central Park? Komt het misschien door het spotten van walvissen in Monterey? Zijn het de versgeplukte aardbeien naast California State Route 1? Zou het kunnen komen door de ondergaande zon bij de Golden Gate? Het ontmoeten van nieuwe mensen? Was het die gratis wijntour in Livermore? Misschien was het toch die last minute naar Chicago voor mijn verjaardag.

Ik weet nog steeds niet zo goed waar deze brok energie vandaan komt maar ik kijk ernaar uit om mijn scriptie snoeihard in te koppen. Het besef dat ik hier al meer dan twee maanden zit accepteer ik met ongeloof. Het afbouwen is echt begonnen. De dagen tellen niet meer op maar af en ik maak een lijst met dingen die ik nog in Boston wil zien. Langzamerhand moet ik gaan bedenken wat voor souvenirs ik moet halen voor het thuisfront. Amsterdam komt nu wel heel erg dichtbij, maar eigenlijk is dat niet eens zo erg.

{ Lees de 0  reacties }

hits 6

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.