Popup-Niks-missen-2.png

08 november 2017

Nog zo'n Italiaans hoogtepunt: Cinque Terre

reacties 0

Afgelopen voorjaar besloot ik voor mezelf een lijst te maken van plaatsen die ik wilde aandoen gedurende mijn periode in Italië. Cinque Terre, Florence, Venetië, Verona, Rimini, Toscane: in elke uithoek van het land was wel een stad, dorp of gebied dat ik wilde bezoeken. Ik had geen idee of het allemaal ging lukken, of ik wel leuke reismaatjes zou vinden en of ik er überhaupt tijd voor zou hebben naast de universiteit. Ik zie het allemaal wel, dacht ik toen.

In mijn eerdere blogposts vertelde ik welke plaatsen ik allemaal al heb bezocht hier in het mooie Italië. Een flinke lijst in een korte tijd, al zeg ik het zelf! Vorige week maakte ik mijn uitstapje naar Cinque Terre, een prachtig gebied aan zee in de buurt van Genua. Jarenlang keek ik smachtend naar de foto’s van de gekleurde huisjes, de dorpen op de rotsen en de heldere zee, en het was dan ook geweldig om alles met m’n eigen ogen te zien. Ik nam mijn camera mee en maakte achteraf een video van de dag. 

 

 

Cinque Terre was voorlopig echter mijn laatste tripje. Ik kan een groot deel van mijn lijst afvinken en daar ben ik heel blij om: ik heb geweldige plekken gezien en voor mijn gevoel qua reizen alles eruit gehaald wat er tot nu toe in zat. Elk weekend was ik wel op pad! Mijn tijd is hier nog niet om en ik ben nog niet klaar met reisjes maken, maar mijn prioriteit ligt de komende weken toch echt bij het studeren. Over minder dan een maand heb ik al mijn eerste mondelinge tentamen en daar moet ik nog veel voor doen.

Daarnaast is de eerste periode van het collegejaar hier bijna om en dat betekent dat volgende week de nieuwe vakken beginnen. De komende periode zal ik vier vakken tegelijk volgen, dus dat wordt druk. Maar het is ongelofelijk hoe snel de tijd hier vliegt en ik kan haast niet beseffen dat het alweer november is. Time flies when you’re having fun klopt in dit geval helemaal!

{ Lees de 0  reacties}

hits 7

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.