Popup-Niks-missen-2.png

08 september 2016

De concurrentie was moordend

reacties 0

Normaal gesproken staat de zomervakantie in het teken van ontspanning. Bij mij was dit niet echt het geval: mijn stressgehalte was nog hoger dan tijdens een tentamenweek op de VU.  Want oh, wat een geregel. Begin augustus kreeg ik pas te horen dat ik geselecteerd was voor een kamer op de campus. Supergaaf natuurlijk, maar de weken voor het verlossende mailtje vlogen de rampscenario’s al door mijn hoofd. Wat als ik geen kamer krijg?! Want tsja, ik kom slechts voor één semester studeren, dus gegarandeerd van een kamer was ik sowieso niet. En de concurrentie was moordend. Iedereen wil natuurlijk op campus wonen – zeker als je een internationale student bent en nog niemand kent. Een pak van mijn hart dus.

Wat ik niet allemaal moest regelen, en nóg moet regelen...

En dit is slechts één deel van alles wat ik moest regelen en nog moet regelen. Maar iedereen zegt dat het geregel het echt waard is. En nu ik eenmaal in Engeland ben om te reizen voordat mijn ‘semester abroad’ begint, vind ik het de stress nu al waard! Wat een geweldig land. Ik besef nu ook hoe onbeleefd Nederlanders eigenlijk wel niet zijn. En de koers is ook nog eens gunstig, dus dat is mooi meegenomen. En zoals de Engelsen het altijd zeggen: it’s absolutely amazing!

{ Lees de 0  reacties }

hits 2

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.