Popup-Niks-missen-2.png

04 januari 2018

2018 – Travel Time

reacties 0

Het is, op het moment dat ik deze column schrijf, 31 december 2017. Nog één dag, dan is het alweer 2018. Elk jaar weer heb ik géén idee wat ik met deze dag moet doen. Ik ren van hot naar her en uiteindelijk veranderen mijn plannen tot 1 uur voor 00.00 uur nog steeds. Feestjes, spelletjesavonden, langs bij 20.000 mensen om alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen?!

Ik blijf het herhalen… Als 22-jarige verwacht je me toch in de stad op deze dag. Wederom is niks minder waar. Ik ben inmiddels op de leeftijd gekomen dat uitgaan op 29 december betekent dat ik nog steeds met een halve kater thuis lig op 31 december. Mijn Oud & Nieuw zal dus bestaan uit een joggingpak, chocola, oliebollen en hopelijk de hoofdprijs van 30 miljoen euro. (Sidenote van 2 januari: ik heb 10 euro gewonnen. 10 EURO. Goed begin van het jaar!)

Dat Oud & Nieuw voor mij een beetje chaos is, betekent niet dat ik niet kan reflecteren op het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik stagiair werd bij Mentrum. Een jaar waarin 2 keer een artikel gepubliceerd is in de Metro. Een jaar waarin ik columnist werd voor Advalvas!

Ja, jongens: na mijn column over stress over de toekomst heb ik de knoop doorgehakt

Most important: een jaar waarin ik besloten heb op reis te gaan. Ja, jongens: na mijn column over stress over de toekomst heb ik de knoop doorgehakt. Op dit moment staan er zo’n 20 tabbladen open. Over 10 minuten boek ik mijn tickets naar Australië. Vijf maanden. Vijf maanden ga ik op pad. In m’n uppie!

Een hoop geregel. Visa, paspoort, hostels, waar wil ik allemaal naartoe?! Een goeie les voor mij, want, hoeveel moet je nou eigenlijk regelen? Ik als stresskip wil toch al snel alles gepland en geregeld hebben. Dat mag ik deze keer niet. Ik ga, met alleen mijn eerste drie nachten in Australië gepland, op reis.

Nu rest mij nog één ding om jullie te melden. In alle drukte van het afstuderen, laatste tentamens, een Basis Aantekening Psychodiagnostiek (don’t ask, té veel werk), stageverslagen en een vijf maanden durende trip regelen, is het moment daar om te beslissen dat columns schrijven niet meer prioriteit nummer 1 is.

Maar. Niet getreurd. De Polarsteps van mijn trip is al gemaakt, de link zal ik met jullie allemaal delen op 15 mei 2018, want dan is het zover: de trip van m’n leven gaat van start!

 

PS. Thanks voor het lezen van al mijn hersenspinsels de afgelopen paar maanden. Ik heb met liefde voor jullie geschreven.
PPS. Any tips over dingen die ik gezien móet hebben in Australië, hit me up!

{ Lees de 0  reacties }

hits 15

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.