Cabaret tussen de schuifdeuren op Huiskamerfestival Uilenstede

Cultuur  26 september 2016

Cabaret tussen de schuifdeuren op Huiskamerfestival Uilenstede

Als de mensen niet meer naar het theater gaan, komt het theater maar naar bij de mensen thuis. Letterlijk. Woensdagavond, 28 september geven cabaratiers hun voorstellingen in huiskamers, keukens en winkels in studentenwijk Uilenstede.

Het Griffioen Huiskamerfestival was vorig jaar een succes, woensdag is de herhaling, met nieuw cabarettalent. Wouter Monden, het duo Maartje en Kine, Nathalie Baartman, Benjamin van der Velden, Andries Tunru en Elke Vierveijzer treden op tussen de schuifdeuren, vanaf de droogtrommel, tijdens de afwas of bij de afdeling verswaren.

Gratis drank!

Na afloop is er een optreden in de foyer van cultuurcentrum De Griffioen van Suzan & Freek en kan er worden nagepraat onder het genot van een gratis drankje.

Kaarten (vijf euro voor studenten, 7,50 voor kortingskaarthouders en tien euro voor alle anderen) zijn te koop via de website van de Griffioen of aan de Griffioenkassa. Tussen 19.30 en 19.45 ruilt u uw kaartje in de foyer van De Griffioen in voor een serie van drie voorstellingen. Vervolgens wordt u door een gids van locatie naar locatie gebracht. Elk optreden duurt ongeveer een half uur.

Meer informatie hier.

Peter Breedveld